Ervaringen cliënten

 

"Onze dochter van zeven heeft gedurende vijf individuele sessies van een uur verschillende handvatten mee gekregen. Van sterker in haar schoenen staan tot aan regie uit handen geven. Buiten het feit dat ze veel plezier beleefde bij Mireille, kijkt ze er ook op terug met een prettig gevoel en is ze klaar voor de toekomst. De individuele aanpak, waarbij er zowel mensgericht als taakgericht wordt gewerkt stemt ons als ouder zeer tevreden. Het inspelen op de individuele behoeftes van een kind, waarbij uiteraard flexibiliteit wordt verwacht, is één van Mireille's sterke punten.
Trotse ouders!"

 

"Samen met onze dochter en zoon een individueel traject gevolgd bij Mireille. Onze dochter heeft geleerd meer voor zichzelf op te komen, waardoor zij de basisschool goed heeft af kunnen ronden. Onze zoon heeft mede door de handvaten die Mireille gaf geleerd beter om te gaan met zijn emoties en deze te reguleren. We hebben ons in al die jaren altijd gesteund gevoeld door Mireille. Een top vrouw met veel kennis en kunde!! Onze zoon en dochter kijken nog steeds met plezier en dankbaarheid terug op de begeleiding van Mireille!!"

Moeder van 2 kinderen die weerbaarheidstrainingen hebben gevolgd

 

Ik vond het altijd gezellig om naar Mireille te gaan. De begeleiding van Mireille heeft mij geleerd minder snel boos te worden en om beter met de prikkels om te kunnen gaan”

Client weerbaarheidstraining

 

Mireille heeft me geleerd om meer zelfvertrouwen te hebben en om goed op te komen voor mezelf. Ik merk nog dagelijks de effecten van de begeleiding. Hierdoor kan ik beter functioneren in de hedendaagse maatschappij en durf ik mijn mening te geven.

Client weerbaarheidstraining

 

Mireille heeft op CBS Coolsma in Driebergen meer dan 15 jaar judolessen gegeven aan onze leerlingen in groep 2, 3 en 4!

Zij signaleert en (h)erkent, heeft oog voor de individuele behoefte - speelt daarop in en beweegt mee, geeft doelgerichte aandacht en heeft begrip!

Mireille kwam niet 'even een ochtendje', zij investeerde, leefde en dacht mee, gaf goede adviezen en tips!

Jammer dat Mireille niet in Driebergen woont....

 

Ria de Boer,

Groepsleerkracht - Intern Onderwijs Coördinator - Specialist Begaafdheid